Avís legal

L’ús o accés a aquesta pàgina web implica el coneixement i la plena acceptació dels presents advertiments legals i condicions d’ús.

La navegació a través d’aquesta web implica l’acceptació de les presents condicions d’ús, de manera que l’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del web i dels seus continguts, de conformitat amb la Legislació aplicable, el present avís, la moral i bons costums generalment acceptades i l’ordre públic. D’aquesta forma, l’usuari haurà d’abstenir-se de fer un ús no autoritzat o fraudulent del website i/o dels continguts amb finalitats o efectes il·lícits.

Salvador Colomer i Costa, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, que desenvolupa la citada llei orgànica, informa que es compromet amb el respecte i protecció de les dades de caràcter personal i la intimitat de l’usuari.

S’informa als usuaris que en introduir les seves dades en els formularis d’aquest web, consenteixen de forma expressa, lliure, informada i inequívoca que el prestador pugui tractar les seves dades amb les finalitat de tramitar comandes, encàrrecs, pressupostos o qualsevol altre tipus de petició que sigui sol·licitada per l’usuari a través de la pàgina web, o via telefònica.

Complint amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de 13 de desembre, i el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, que desenvolupa la citada llei orgànica, s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les seves dades. L’usuari únicament haurà de remetre la seva petició al costat d’una còpia del seu DNI al correu electrònic info(a)germand.es

En compliment del deure informació estipulat en l’article 10 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), Salvador Colomer i Costa, en qualitat de titular d’aquest Web , procedeix a comunicar-los les dades identificatives exigides per la referida norma:

Nom: Salvador Colomer i Costa
Domicilil: C/ Tàrbena. 23 – 07450 Santa Margalida (Illes Balears)
Atenció al client per correu electrònic: scolomercosta@gmail.com
Atenció telefònica: Dilluns i dimecres de 9:30 a 13:30 hores i de 16:30 a 20:00 hores. Dimarts, dijous i divendres de 16:30 a 20:00 hores.
Telèfon fix: 971 85 63 69. Telèfon mòbil: 645 88 01 29

En cas de conflicte, dificultat o controvèrsia respecte de qualsevol matèria del present Avís Legal, aquest serà sotmès a la jurisdicció dels Tribunals i Jutjats Mallorca sempre que això no contravingui la legislació vigent

Deixa un comentari